Veeleisend van aard

Haar met een specifieke textuur (krullend, kroezend, gekruld, ontkruld) heeft voortdurend behoefte aan voeding en verzorging om het hele jaar door te stralen.

Misschien is het tijd om hier iets aan te doen?

NIEUWE LOOK

Phyto Specific

DE GESPECIALISEERDE VERZORGINGEN DIE ALLE HAARTYPES SUBLIMEREN HAAR MET EEN SPECIFIEKE TEXTUUR

PHYTOSPECIFIC, sinds 1998 het emblematische en gespecialiseerde gamma voor haar met een specifieke textuur, presenteert 12 gloednieuwe oplossingen met formules van natuurlijke oorsprong die steunen op een specifieke en doorgedreven expertise in haarverzorging. Zij spelen in op alle soorten specifieke behoeften van haartypes met een specifieke textuur.
De zalige verzorgingen met heerlijke en omhullende parfums staan garant voor een intense verzorging en een dagelijks moment van plezier...
Echte verwenverzorgingen voor uw krullen!

Kennismaken

LDE 12 OPLOSSINGEN VAN PHYTOSPECIFIC

1

Preshampoo-oliebad

Compleet verzorgingsprogramma

Het Baobaboliebad is de absolute must van haar met een specifieke textuur die behoefte heeft aan vocht en voeding. Dit veelzijdige elixir met 5 sublimerende plantaardige oliën wordt voor de shampoo als oliebad gebruikt om het haar te voeden en te versterken, en de hoofdhuid luchtig te hydrateren. Het wordt tevens op droog haar gebruikt als verzorging zonder spoelen.

PLUSPUNTEN

Het oliebad kan ook gebruikt worden op het lichaam om de huid te hydrateren en aangenaam satijnzacht te maken.

KENNISMAKEN

2

Reinigingsrituelen

Een belangrijke beautymoment

Met PHYTOSPECIFIC kan de haarvezel vooral tijdens het wassen volop genieten van versterkende, revitaliserende en voedende elementen die essentieel zijn voor zijn gezondheid. PHYTOSPECIFIC presenteert twee zeer zachte reinigende rituelen die zelfs de droogste texturen hydrateren, voeden en versoepelen en die ook het meest weerspannige haar intens ontwarren.

PLUSPUNTEN

Gebruik de Reinigende Verzorgende Crème in afwisseling met het Rijke Hydraterende duo Shampoo/Masker om zelfs de meest uitgedroogde textuur in alle zachtheid te wassen en intens te voeden.

KENNISMAKEN

3

Beauty- en stylingverzorgingen

Voor een perfect kapsel

Een rijk aanbod aan verzorgingen zonder spoelen die inspelen op elke behoefte Zachte controle en styling van zelfs de meest weerspannige en rebelse haartexturen Hydratatie en voeding voor de meest vochtarme texturen Bescherming tegen de hitte tijdens het steilen van het haar

MUST-HAVE: CURL LEGEND HET GEHEIM VAN SUBLIEME KRULLEN

Met deze verzorgingen is kroezend haar niets meer dan een vervelende herinnering! Zin om uw krullen luchtig vorm te geven? Kies voor de Dynamiserende Spray voor Krullen die het haar in een keer hydrateert en dynamiseert. Behoefte aan meer controle? De Krullenvormende Gel-Crème houdt zelfs de meest weerspannige krullen onder controle.

Kennismaken

NOG SPECIFIEKER?

Voor steeds gladdere krullen!

Phytorelaxer
Permanent ontkrullend effect

Ontkrult zelfs het meest weerbarstige haar perfect dankzij een ontkrullend bestanddeel van natuurlijke oorsprong.
Het haar is soepel, glanzend en stralend mooi.
Geschikt voor droog haar en de gevoelige hoofdhuid.

Kennismaken

Voor wie gek is op extensions en vlechten

Phytotraxil
Behandeling tegen haaruitval

Phytotraxil werd speciaal ontwikkeld om haaruitval veroorzaakt door de tractie die optreedt bij extensions, vlechten en ontkrullen te behandelen en haaruitval in de getroffen zones te bestrijden.

Kennismaken

VERZORGINGEN RECHT UIT DE NATUUR

De Plantaardige Keratine van PHYTO

De Laboratoria Phytosolba ontwikkelden hun eigen plantaardige keratine die nauw aanleunt bij de natuurlijke keratine van het haar. Deze keratine is samengesteld uit plantaardige proteïne-extracten van Quinoa, Lupine en Erwten en heeft hydraterende, verzachtende en herstellende eigenschappen. De aminozuren dringen tot in de kern van het haar en vullen de groeven die het haar fragieler maken op. De schubben worden gladgestreken en het vocht wordt in de vezel vastgehouden waardoor het vochtgehalte optimaal blijft.
Het haar wordt hersteld en heropgebouwd, en is opnieuw sterker, soepeler en stralender

Karanjaolie

De olie is rijk aan omega 6 en 9. Hij versterkt de hydrolipidenlaag en voedt en verstevigt de vezel zodat hij minder snel breekt. Door zijn hoge gehalte aan flavonoïden heeft de olie een van nature antioxiderend effect.

Galamboter

Galamboter is rijk aan vetzuren en vitaminen. Hij dringt tot diep in het haar waardoor hij de vezel grondig voedt en het haar beschermt en doet glanzen.

Heemstextractie

De hydraterende en verzachtende heemstextractie houdt het vocht vast en vormt een onzichtbare gel die het haar tot diep in de haarvezels hydrateert.

Baobabolie

De baobab geeft een zeldzame en kostbare olie die de hydrolipidenlaag en het intercellulaire cement van de haarvezel herstelt. De voedende en beschermende olie is een natuurlijke mooimaker.

Ricinusolie

Dankzij zijn hoge gehalte aan ricinolzuur, een zeer voedend vetzuur, maakt deze olie de schubben glad. Door zijn omhullende eigenschappen voedt hij het haar en maakt hij het extra glanzend.