Phyto
Color
DE NATUURLIJKE
BONDGENOOT VAN UW KLEUR#JustEssential #ProtectandRevive

PHYTOCOLORBESCHERMT DE KLEUR, VERLEVENDIGT DE GLANS

Phyto ontwikkelde een gloednieuw verzorgend ritueel voor gekleurd haar en highlights. Deze essentiële en zinnenstrelende routine zonder SLS/SLES in 3 stappen is een natuurlijke bondgenoot van uw kleur.
ONTDEK DE ROUTINE

HET VERZORGINGSRITUEEL

1
Reinigen in
alle zachtheid


Shampoo
Beschermt de kleur
Transparante gel

2
De haarvezel
herstellen


Masker
Beschermt de kleur
Romige crème

3
De glans
versterken


Verzorging
Activeert de glans
Frisse gel
#ProtectandRevive

EN KLEURRIJKE SAMENSTELLING BOORDEVOL PLANTAARDIGE ELEMENTEN

De formule zonder SLS/SLES bevat een uitgekiende selectie van krachtige natuurlijke ingrediënten en plantaardige bestanddelen die stuk voor stuk zacht zijn voor de haarvezel. 
Twee unieke antoxidanten hebben een uitzonderlijk beschermend effect. Dankzij hen wordt de afbraak van de pigmenten afgeremd zodat de kleur minder snel vaal wordt. Als chelaatvormer van ionen verhinderen ze tevens dat de koperelementen die soms in het water aanwezig zijn zich hechten op de haarvezel zodat de kleur niet groenachtig wordt.

TANNINE VAN TARA

Deze struik groeit op meer dan 3000 meter hoogte in de bergen van Peru. De tannine uit de vruchten heeft een intens beschermend effect.

JONGE ZONNEBLOEMSCHEUTEN

De scheuten zitten boordevol vitaminen en vitaliteit en zijn een bron van voedingselementen waardoor de plant kan groeien.

HIBISCUSEXTRACTIE

De extractie van PHYTO wordt verkregen door een uniek procedé dat al 50 bestaat. Ze vervangt het water in de samenstellingen zodat die 100% actief zijn met een hogere concentratie aan plantaardige elementen.

KARANJAOLIE 

De zaden van deze boom uit tropisch Azië geven een kostbare flavonoïdenrijke olie die de haarvezel voedt, de hydrolipidenlaag versterkt en een deel van de uv-stralen op natuurlijke wijze absorbeert.

EXTRACT VAN YACON 

Deze wortel gedijt op meer dan 2000 meter hoogte tussen Colombia en Noord-Argentinië. De plantaardige honing die rijk is aan suikers en essentiële mineralen herstelt de cuticula en maakt de schubben glad waardoor het haar meer glans krijgt.

PHYTOCOLORc'est aussi le premier kit de coloration aux pigments végétaux et sans ammoniaque.