Een etno-cosmetische zoektocht naar een doeltreffende plantaardige oplossing

PHYTO SPECIFIC is dé cosmetische referentie voor alle vrouwen die op zoek zijn naar doeltreffendheid voor de gezondheid en de schoonheid van hun kwetsbaardere haar of huid.

Gekrulde, gekroesde en ontkrulde haren zijn van nature veeleisend en extreem kwetsbaar en verdienen net als getinte, donkere huidsoorten een doelgerichte verzorging.

Door hun gevoelige fysiologie en de nood aan voedingsstoffen vragen ze om specifieke cosmetische behandelingen.

De stichter van Laboratoires PHYTOSOLBA, Patrick ALES, vroeg zijn grootste specialisten om hun unieke kennis van planten in te zetten om specifiek die huid- en haartypes te verzorgen en een wetenschappelijk antwoord te vinden voor hun problemen.

Blijvende en zichtbare resultaten

Dokter Fatou BATCHILY PLAT van Afrikaanse origine is doctor in de farmaceutische wetenschappen en de chemie en leidt teams van fytochemici, apothekers en dermatologen.
Ze doet een beroep op die knowhow om PHYTO SPECIFIC in het leven te roepen, een nieuwe generatie cosmetische behandelingen voor het haar en de huid.

PHYTO SPECIFIC levert van bij het eerste gebruik blijvende en zichtbare resultaten op.
De verzorgingen worden onderworpen aan tal van onderzoeken om hun doeltreffendheid op gekruld, gekroesd en ontkruld haar of getinte, donkere huidsoorten te bewijzen - Klinische proeven, tests op haarlokken, gebruikerstests, tevredenheidsbevragingen bij gebruikers ... En dat alles om de resultaten van de producten te kunnen beoordelen.

Het beste van planten voor de gezondheid van gekruld, gekroesd en ontkruld haar

Al 45 jaar lang creëert Laboratoires PHYTOSOLBA hoogtechnologische plantaardige verzorging. Als pionier op dat vlak is het in het bezit van een onschatbare hoeveelheid kennis gebaseerd op uitvoerig onderzoek naar planten.
De natuur, en met name de planten, vormen immers een immense voorraad van uiterst doeltreffende actieve bestanddelen. Het gebruik van planten in de cosmetiek levert weergaloze resultaten op en zorgt ervoor dat de producten zeer goed te verdragen zijn.