botanical power
STEL JE GRIJZE
HAREN NOG EVEN UIT

Draai de tijd terug vanaf
DE EERSTE GRIJZE HAREN

EEN ONGEZIEN PRODUCT
MET BEWEZEN DOELTREFFENDHEID
77%*
MINDER GRIJZE HAREN
*Klinische studie op 32 vrijwilligers gedurende 12 weken – dagelijks gebruik - % tevredenheid

6 JAAR ONDERZOEK
1 EXCLUSIEF GEPATENTEERD BESTANDDEEL

Door in te grijpen in het mechanisme dat aan de basis ligt van het grijs worden van het haar- canities –  stelt Phyto een revolutionaire daad. PHYTO RE30 is het resultaat van 6 jaar onderzoek in samenwerking met academische & industriële partners. Samen ontwikkelden ze de meest efficiënte component tegen grijs haar: het peptide RE30. Na 3 maanden is het aantal grijze haren   
gedaald met 30%*.
*Test uitgevoerd op het peptide RE30 – Klinisch onderzoek bij 15 vrijwilligers gedurende 3 maanden – dagelijks gebruik. Meting van de densiteit van de pigmentatie voor en na de behandeling (n = 6 vrijwilligers).

EEN CONCENTRAAT VAN
DE TECHNOLOGIE

Phyto RE30 bevat niet minder dan 98% natuurlijke ingrediënten. Het peptide RE30 activeert de natuurlijke pigmentatie van het haar en beschermt het tegen depigmentatie en dus tegen het verschijnen van grijs haar..
De werking wordt aangevuld met die van een verfraaiend extract van paarse tulp dat het haar versterkt door in te werken op dekeratine van de haarvezels zodat de bindingen tussen de proteïnen versterkt worden.

Dagelijks,
eenvoudig en aangenaamgebruik1 keer per dag – 8 keer verstuiven - 30 seconden

Lichte en niet-vette textuur Delicaat en verkwikkend parfum met hesperidenakkoorden Zonder siliconen.