botanical power
GREY CAN WAIT
STEL JE GRIJZE HAREN
NOG EVEN UIT

Sciencefiction
wordt werkelijkheid

Wie herinnert er zich de eerste grijze haren niet, samen met het gevoel van ouder worden? Is het mogelijk om de tijd terug te draaien? Neen? Echt niet?
PHYTO maakt nochtans het onmogelijke waar. Voor het eerst herpigmenteert een laboratorium grijze haren
vanaf de wortel en zonder kleurpigment.
EEN ONGEZIEN PRODUCT
MET BEWEZEN DOELTREFFENDHEID
77%*
MINDER GRIJZE HAREN
*Klinische studie op 32 vrijwilligers gedurende 12 weken – dagelijks gebruik - % tevredenheid.

6 JAAR ONDERZOEK
1 EXCLUSIEF GEPATENTEERD BESTANDDEEL

Door in te grijpen in het mechanisme dat aan de basis ligt van het grijs worden van het haar- canities –  stelt Phyto een revolutionaire daad. PHYTO RE30 is het resultaat van 6 jaar onderzoek in samenwerking met academische & industriële partners. Samen ontwikkelden ze de meest efficiënte component tegen grijs haar: het peptide RE30. Na 3 maanden is het aantal grijze haren   
gedaald met 30%*.
Test uitgevoerd op het peptide RE30 – Klinisch onderzoek bij 15 vrijwilligers gedurende 3 maanden – dagelijks gebruik. Meting van de densiteit van de pigmentatie voor en na de behandeling (n = 6 vrijwilligers).

Herpigmenterend peptide met als
codenaam RE30

Er werden niet minder dan 76 peptiden gemaakt en vervolgens gescreend met in-vitro-, ex- en in-vivotests. Het doel was het peptide te identificeren dat de grootste impact had op de pigmentatie van het haar. Uiteindelijk werd  van de 76 geteste peptiden het nr. 30 geselecteerd. Het kreeg dan ook de naam RE30.

EEN CONCENTRAAT VAN
TECHNOLOGIE

Phyto RE30 bevat niet minder dan 98% natuurlijke ingrediënten. Het peptide RE30 activeert de natuurlijke pigmentatie van het haar en beschermt het tegen depigmentatie en dus tegen het verschijnen van grijs haar..
De werking wordt aangevuld met die van een verfraaiend extract van paarse tulp dat het haar versterkt door in te werken op dekeratine van de haarvezels zodat de bindingen tussen de proteïnen versterkt worden.

Dagelijks, eenvoudig en aangenaam gebruik1 keer per dag – 8 keer verstuiven - 30 seconden

Lichte en niet-vette textuur Delicaat en verkwikkend parfum met hesperidenakkoorden Zonder siliconen.