Brushing, krullen, stijlen, haardroger; je haren hebben het vaak hard te verduren.

PhytoKeratine

DE NIEUWE GENERATIE
HERSTELLENDE VERZORGINGEN
VOOR BESCHADIGD EN BROOS HAAR

Dof, ruw en moeilijk te ontwarren haar, gespleten punten,... Haarbeschadiging lijkt onvermijdbaar? Ga voor de herstellende PHYTOKERATINE behandeling. Hallo soepele en gezonde lengtes!

PLANTAARDIGE KERATINE, DE PHYTO INNOVATIE

TEST HERSTELEFFECT VAN DE VOLLEDIGE PHYTOKERATINE ROUTINE

Beschadigd, niet behandeld haar (testpersoon)

Beschadigd haar, na behandeling met de volledige PHYTOKERATINE routine

DE KRACHTIGSTE
HAARHERSTEL-ACTIE*

Voor het eerst creëerden de Phytosolba Laboratoria hun eigen Plantaardige Keratine, die het dichtst aanleunt bij de natuurlijke keratine van het haar.

Er werden 3 ingrediënten gekozen : plantaardige proteïnes van Quinoa, Lupine en erwt, gekend om hun hydraterende en herstellende eigenschappen. Samen vormen deze aminozuren gederiveerd uit planten een profiel dat vergelijkbaar is met dat van fysiologische keratine. Ze dringen tot diep in het haarvezel en vullen de haarbreukjes op die het haar broos maken. De haarschubben worden gladgestreken en het water wordt vast gehouden in de vezel voor een optimale hydratatie van het haar.

RESULTAAT : HERSTELLENDE ACTIE

Dankzij de herstellende en heropbouwende Plantaardige Keratine is het haar weer veerkrachtig, soepel en glanzend.

*van Phyto

DE INTENSIEVE BEHANDELIGNSKUUR DAT WEER SOEPELHEID EN KRACHT 
BIEDT AAN BESCHADIGD, BROOS HAAR

1.Reinigen


Herstellende Shampoo

met extract van Wild Viooltje

Een lichte, fluffy mousse die onzuiverheden verwijdert en het haar omhult met Natuurlijke Keratine en extractie van Wild Viooltje. Zelfs het meest broze haar voelt meteen soepelder en zachter aan.

Het Phyto beautyritueel

Breng een kleine hoeveelheid product aan op de vochtige hoofdhuid. Masseren en uitspoelen. Een tweede shampoobeurt versterkt de werking van de actieve bestanddelen.

Ontdek

Herstellende Verzorgend Masker

geinfusioneerd met Plantaardige Keratine

Deze rijke crème, geinfusioneerd met Plantaardige Keratine, rijstceramiden en extractie van Wild Viooltje, smelt in de haarvezel voor een intens herstel van de materie. De microbreukjes worden opgevuld, het haar is gehydrateerd en de haarschubben zijn weer gladgestreken.

Het Phyto beautyritueel

Na elke shampoo een nootje product aanbrengen op vochtige lengtes en punten. 1 tot 2 minuten laten inwerken als een conditioner of 5 tot 7 minuten voor een intense verzorging.

Ontdek

2.Herstellen


3.Beschermen


Herstellende Thermo-Beschermende Spray

met druivenextract

Deze leave-in spray vult de haarvezel met Plantaardige Keratine. Het Hyaluronzuur rehydrateert intens het haar voor meer body en volume, terwijl het thermo-beschermende druivenextract het haar beschermt tegen de hitte. Het haar is beschermd en is veerkrachtiger en zachter dan ooit tevoren.

Het Phyto beautyritueel

Voor het stylen op de lengtes en punten van vochtig haar verstuiven. Te gebruiken voor elke brushing of stijlbeurt om de haarvezel tegen hitte te beschermen.

Ontdek

3 EENVOUDIGE, ESSENTIËLE STAPPEN

EEN STAP VOOR OP HAARHERSTEL

Rijstceramiden

Deze plantaardige ceramiden, traditioneel gebruik door Japanse vrouwen om voor hun hydraterende en verzachtende eigenschappen, zijn ingekapseld in intelligente microsferen, komen beetje bij beetje vrij om beschadigd haar te herstellen. Net als cement, maken ze de haarschubben glad en vullen ze de beschadigde zones diep vanbinnen op.

Druivenextract

Rijk aan procyanides, molecules met krachtige antioxiderende eigenschappen, beschikt de Pinot Noir over natuurlijke thermo-beschermende eigenschappen. De haarvezel wordt beschermd tegen warmte en beschadiging veroorzaakt door styling tools, haardrogers, krult- en stijlangen,...

Extractie van Wild Viooltje

De Plantaardige Extracties, verkregen via een uniek ecologisch proces, vervangen het water in de formules. De extractie van Wild Viooltje werd geselecteerd voor haar verzachtende en hydraterende eigenschappen.